slika

Savez udruženja organskih proizvođača – ORGANSKO FBIH u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom BiH i BioPharm International Consortium organizuje naučno-stručnu konferenciju pod nazivom “Razvoj organskih proizvoda i plasman na međunarodno tržište”. Konferencija će se održati 07.11.2018. godine (srijeda) u prostorijama Vanjskotrgovinske komore, sa početkom u 10:00 sati.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju naučno-stručnoj konferenciji i podrže sektor organske poljoprivredne proizvodnje.

Savez udruženja organskih proizvođača FBIH – ORGANSKO FBIH organizuje manifestaciju “Dani organske proizvodnje – Sarajevo 2018” koja će se održati na Trgu djece Sarajeva od 07.11. do 09.11.2018. godine.

Učesnici na sajmu će biti certifikovani organski proizvođači koji će našim građanima ponuditi ekološki uzgojene, organske proizvode.

Pozivamo sve proizvođače koji posjeduju važeći certifikat za organsku proizvodnju da se prijave za učešće na tradicionalnoj manifestaciji na e-mail: info@organskofbih.ba ili pozivom na telefon: 061 781 130. 

“Našim građanima – Naš proizvod.”

“Tako jednostavno, tako zdravo – ORGANSKO!”