downloadHalilović d.o.o., Savez ORGANSKO FBIH i Asocijacija organskih proizvođača Kantona Sarajevo- ORGANSKO KS u saradnji sa organskim proizvođačima iz regiona organizuju 1. MEĐUNARODNU MANIFESTACIJU ORGANSKIH PROIZVOĐAČA, koja će se održati 09.06.2019. godine (nedjelja), od 10 do 16 sati, na imanju Halilović na Nišićima.

 

Halilovic druzenje - plakat-01

U okviru 1. MEĐUNARODNE MANIFESTACIJE ORGANSKIH PROIZVOĐAČA organizovati će se izložba i degustacija organskih proizvoda, organski grah, janjetina, sokovi, džemovi, med…

ORGANSKO FBIH nastavlja sa promotivnim aktivnostima bez obzira na teško stanje u poljoprivredi, ali se iskreno nadamo da će doći vrijeme kada podrška vlasti neće izostati jer mi proizvodimo hranu i iz tog aspekta, bez obzira na stanje i nisku profitabilnost u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji mora doći do progresa u poljoprivrednom agrearu. Ovaj sektor može uz malo podrške vlasti puno vratiti i pomoći stabilizaciji ekonomskog stanja u našoj državi.

Uz bogat kulturno-umjetnički program bit će dodijeljena priznanja i zahvalnice najzaslužnijim osobama i institucijama za podršku poljoprivrednom sektoru, kao i već tradicionalna dodjela „ZLATNA KORPA ORGANSKIH PROIZVODA“ najzaslužnijima.

NAŠIM GRAĐANIMA NAŠ PROIZVOD!

JAČAJMO RURALNA PODRUČJA!

DOBRO NAM DOŠLI!